fredag 31 juli 2015

Särboende ibland, me like

Ibland när våra arbetsturer skiljer sej åt så blir vi ju särboende då vi har två bostäder. Det passar mej utmärkt. Tidigare före jag träffade min man bodde jag ensam med mina barn och de var ju hos sin pappa ibland och då blev jag liksom van med att vara ensam. Igår var jag på jobbet till 21,50 och städade och fixade. Sedan kom jag hem och duschade och kröp ner i sängen och läste ut en bok. Klockan 02,38 var den utläst och jag släckte lampan. 

På morgon vaknade jag och meningen var att jag och min lillasyster skulle ordna med några papper och annat men mamma hade redan fixat det så det blev en dag på stan istället med kära mor. Jag var rikrigt nere idag och fick en fin rosbukett av mamma idag. Vi köpte lite sommar kläder på rea och funderade på att fast det inte är sommar här kan vi ju använda dem i södern om vi far i vinter vilket jag sedan sa till min man men han tyckte ju inte att det var någon bra ide. 

Min pappa är sjuk, och det är inte länge sedan vi begravt mormor. De två människorna var de som stod mej närmast när jag var liten. Gud så jag älskade dessa två. Jag var ängslig, och saknade pappa nå så otroligt då han var affärs resande. Jag cyklade till mormor ofta och sov över där ibland. Vi brukade tala om nästan allt. Politik, livet, då och nu. Hon sa att hon nog skulle göra mycketannorlunda om hon fick leva sitt liv pånytt. Och jag undrar ofta vad hon då syftade på?

Inga kommentarer: