söndag 13 september 2015

Barnbarnets födelsedag

På torsdag hade älsklingen Eminella födelsedag. Dagen till ära hade vi köpt en tre hjuling och gräddtårta. Vi besökte dottern och hennes familj på kvällen och det var riktigt kvalitets tid som vi fick med den unga familjen och tjejerna. De var så underbara. Eminella var fast i Johnny hela tiden och de lekte i hennes rum. Medan jag höll i Emily och gullades med henne. Vi var jätte nöjda efteråt. 

På lördag firades hennes kalas, där brukar alltid vara mycket folk, kompisar med familj och släkt från båda hållen. Skratt och stoj och ett högt tempo på ljudnivån. Därför valde vi att fira henne på rätta dagen. Så vi fick se henne glädjas åt vår present. Lite egoistiskt kan väl vissa tycka och att vi föredrar villa livet men så fick de bli denna gång.

Eftersom mina dagar har blivit fyllda av hemvårds uppgifter hos pappa så behöver jag det lugn och ro detta ställe ger mej. Jag besöker honom två gånger dagligen och handlar, diskar, bäddar, tvättar, skurar golv, fyller i papper, går igenom räkningar, ringer massor med samtal till olika ställen. Ordnar och beställer taxi, studerar medicin på nätet.m.m.

Inga kommentarer: