söndag 10 april 2016

Vinter semester

Den kommande veckan har vi vinter semester. Vi började med att åka ut till villan. Vi var inte hit nå förra helgen för mannen hade dejuor på jobbet. All snö är bort smällt och isen ligger tjock vid stranden men runt stenar och vid vattendrag är det öppet. Ett svan par har simmat runt här så kanske vi får se svan ungar även denna sommar. 

Idag ska jag tömma på loppis. Jag har haft grejer där i tre månader. Och visst går tiden fort. I början är allt nytt och man fyller på och säljer bra sedan blir det mindre och mindre sålt och då börjar det ju inte heller finnas så mycket att sälja. 

Rygg ont som jag drabbats av har till och från fått olika diagnoser. Allt från diskbrock, revbenen, muskellåsning och till sist en kombination av gallstenar och muskelsträckning. Nu just mår jag ganska bra, inte riktigt hundra men ingen värk i allafall. 

Ikväll ska vi packa väskorna för att bege oss till södern imorgon. Göra som vi alltid gör. Sova länge, äta frukost i solen med massor med godsaker. Gå ner till lokala handlarn och köpa picknic mat. Vandra långa promenader. Hyra solstolar och läsa. Slumra in en stund. Simma. Vandra tillbaka. Duscha. Sitta med inlindad handuk. Smörja in sej. Dricka ett glas vin i solnedgången. Göra sej fin, ta taxi till Tibor. Vandra runt lite. Ta taxi hem. Kolla en film och somna och så samma igen nästa dag. Skönt.


Inga kommentarer: