fredag 15 december 2017

Julen närmar sej

Otroligt fort har denna halva av månaden gått. Nästa vecka firar vi redan jul. Är så otroligt tacksam att jag redan börjat förbereda jul i november. Sa åt dom där hemma att ni får tycka vad ni vill men jag ska laga allt färdigt redan nu för varje år tycker jag att de är för tidigt och så är jag super stressad och ångra att jag ej förberedde allt då de fanns tid. Nu har jag till och med klätt granen och hämtat de få julklappar som jag skulle införskaffa detta år. 


Nyåret ska vi fira med grannarn de har varit en fler årig tradition. Sedan ska vi jobba lite och så styr vi kosan söderut. Skit skönt. Att vila, läsa och få sola lite. 

Denna vecka har innehållit mycket av allt, jobb, lucia firande. De var jätte mysigt att vara på lucia kröningen ensam med Emily. Hon var så nöjd att få "omaa aikaa" med mommo. På söndag hoppas jag kunna fara till kyrkan och höra på de vackraste julsångerna. Att få inklämd ett julbords besök på strampen står också högt på önskelistan kommande vecka. Ett bio besök för att se sol sidan hoppas jag också hinna med i mellandagarna.


1 kommentar:

Ein Dekoherzal in den Bergen sa...

WÜNSCHE NOCH EINE SCHÖNE WEIHNACHTSZEIT
bis bald die BIRGIT aus TIROL