lördag 27 januari 2018

Hur social ska man vara?


En sak som har snurrat i mitt huvud och som gjort att jag inte varit så aktiv på bloggen är frågan om hur social man ska vara. Alla vet ju att livet inte alltid är en dans på rosor. Men vem vill nu hänga ut någon och berätta om sina bekymmer. 

Då jag valt att berätta om själva livet, hur vi har det i vardagen. Att jag tycker mej vara en lyckligt lottad människa som trivs i tillvaron. Och med den jag valt att leva med. Uppfattas jag tydligen som en som skryter om mitt liv. Jag har fått höra obehagliga komentarer från den "innerst cirkel". Vilken gör mej så djupt, djupt ledsen och sårad. 

Jag som alla andra, oroar mej jämt för mina barn. Man känner sej alltid otillräcklig. Och min först ilskna tanke var att avsluta både facebook, instagram och bloggen. Men skam den som ger sej. Inte måste jag väl sluta med en sak som infattar mitt hobby för både fotografering och inredning. De e ju på de sättet jag får visa ut hur fina bilder jag tar och vilka fina saker jag säljer. De är ju bara att bita ihop, plocka ut ännu en tagg ur hjärtat och fortsätta. Taggarna lämnar ju alltid hål som aldrig leker. Och ni ska veta att där nog varit en hel del taggar och också jag är bara en sårbar människa som ibland rasar ihop och låter bägaren rinna över. 

     Dessa ord pappa skrev till mej bär jag med mej och är så lycklig över att han var stolt över mej.

Ni alla sköna människor där ute, att vara bitter och gräva ner sej förstör bara för andra. Försök hitta glädjen i livet och gör de bästa av den tiden vi har här. De finns de som dagarn är räknade för, och som ville saker som nu är försent att göra! Somethimes there is no tomorrow.

Inga kommentarer: